'Ook Ten Hag heeft genoeg gezien: Ronaldo mag vertrekken bij Man United'

'Ook Ten Hag heeft genoeg gezien: Ronaldo mag vertrekken bij Man United'

15-08-2022 21:40 Laatste update: 22:04
250

Erik ten Hag heeft lang volgehouden dat Cristiano Ronaldo niet te koop is, maar is van gedachten veranderd. De Nederlander staat nu wél open voor een vertrek van de Portugees, meldt The Times. Ook Ten Hag lijkt klaar te zijn met de houding van Ronaldo.

Dat meldt kwaliteitskrant The Times. Ronaldo mag vanaf nu vertrekken van Ten Hag, terwijl dat hiervoor onbespreekbaar was. De Tukker heeft altijd volgehouden dat Ronaldo 'not for sale' was. 'De Nederlandse manager is ontevreden over Ronaldo's gedrag rond het elftal van United en zijn motivatie', schrijft de krant.

Het woord lijkt aan de clubleiding van Manchester United. Het is aan hen om te bepalen of Ronaldo inderdaad vertrekt, maar als het aan Ten Hag ligt gaat dat wel gebeuren. De Portugees wil naar een club die in de Champions League-speelt, maar zijn management vraagt zich af of de clubleiding groen licht geeft voor een transfer.

Het gaat in Engeland al maanden over de toekomst van Ronaldo, die voor het seizoen al aangaf weg te willen. Zijn contract loopt nog één seizoen door. Ronaldo viel afgelopen zaterdag in negatieve zin op door zijn ploeggenoten en Ten Hag te negeren na de wedstrijd tegen Brentford, die met 4-0 verloren werd. Ronaldo zou zich ook isoleren van zijn ploeggenoten.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie