NAC Breda glijdt uit, Heracles Almelo wint opnieuw, net als Jong PSV

NAC Breda glijdt uit, Heracles Almelo wint opnieuw, net als Jong PSV

15 augustus - 22:02 Laatste update: 15 augustus - 22:02
59

NAC Breda is maandagavond tegen een nederlaag aangelopen in de Keuken Kampioen Divisie. Op eigen veld was MVV met 3-1 een maatje te groot. Heracles Almelo en Jong PSV wisten wel te winnen.

MVV - NAC Breda 3-1
NAC liep al vroeg in de wedstrijd achter de feiten aan. Koen Kostons schoot al na acht minuten raak en kort daarna scoorde Mart Remans uit een strafschop. Het was veelzeggend voor de avond die NAC maandagavond beleefde.

Ruben van Bommel, de zoon van, besliste de wedstrijd na ruim een uur spelen. Daar ging een fout in de opbouw van NAC aan vooraf. Jort van der Sande bepaalde de eindstand kort daarna op 3-1. NAC staat na twee wedstrijden met drie punten op de twaalfde plek, MVV noteert een achtste plaats.

Jong FC Utrecht - Heracles Almelo 0-3
Jong Utrecht heeft in de Galgenwaard niet voor een verrassing kunnen zorgen tegen Heracles Almelo, dat ook zijn tweede wedstrijd gewonnen heeft. De overwinning kwam maandag geen moment in gevaar. Nikolai Laursen scoorde na negen minuten en deed dat voor rust weer, nádat Samuel Armenteros ook gescoord had. 

Jong PSV - FC Dordrecht 1-0
Overtuigend was het niet, maar Jong PSV houdt de drie punten wel in Eindhoven. De ploeg van Adil Ramzi boekte een magere 1-0 zege op FC Dordrecht. Jason van Duiven maakte na ruim een uur spelen het enige doelpunt van de wedstrijd. Ki-Jana Hoever speelde negentig minuten mee.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal met zaakwaarnemer Guido Albers is te beluisteren op Spotify en ook te zien op YouTube!

Plaats een reactie