Gullit is kritisch op Ten Hag: 'Toen heeft hij zijn grootste fout gemaakt'

Gullit is kritisch op Ten Hag: 'Toen heeft hij zijn grootste fout gemaakt'

15 augustus - 23:14 Laatste update: 15 augustus - 23:14
166

Ruud Gullit is kritisch op Erik ten Hag bij Manchester United. De voormalig Oranje-international is van mening dat de manager eerder en harder had moeten ingrijpen in de Cristiano Ronaldo-kwestie.

Ronaldo lijkt op weg naar de uitgang bij United. De Portugees miste al een deel van de voorbereiding wegens 'privéomstandigheden', maar kreeg wel speeltijd tegen Brighton & Hove Albion (1-2) en Brentford (4-0). Ten Hag had volgens Gullit allang afscheid moeten nemen van de vedette. "Ten Hag heeft de grootste fout gemaakt, toen Ronaldo aangaf dat hij niet wilde komen omdat hij Champions League wil spelen", doelt Gullit bij het Ziggo-programma Rondo op dat de Nederlander Ronaldo wel weer liet meetrainen.

"Toen moest hij zeggen: ik wil alleen spelen met spelers die hier willen zijn. Dan had hij een statement gemaakt naar de rest van de groep. Hij is de baas niet meer!", is Gullit hard op Ten Hag. "Nu moet hij Ronaldo bijna in genade aannemen, omdat hij bijna niets heeft. Als hij wel had gezegd: ik heb je liever niet hier, dan had hij een statement gemaakt."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal met zaakwaarnemer Guido Albers is te beluisteren op Spotify en ook te zien op YouTube!

Plaats een reactie