'Arias zet zinnen op PSV-rentree: Eindhovenaren tonen interesse, maar wachten af'

'Arias zet zinnen op PSV-rentree: Eindhovenaren tonen interesse, maar wachten af'

15 augustus - 23:18 Laatste update: 23:26
256

Santiago Arias ziet een rentree bij PSV wel zitten, meldt het Eindhovens Dagblad. De Colombiaan vergaart momenteel een transfervrije status en is bij meerdere clubs in beeld. PSV is een van de clubs met belangstelling.

Het medium houdt een slag om de arm. 'Een comeback ligt niet heel erg voor de hand, omdat PSV al behoorlijk wat verdedigers aan boord heeft', klinkt het. Arias zit zonder club, nadat zijn contract bij Atlético Madrid vorige week werd ontbonden. PSV bekijkt op dit moment meerdere opties om de selectie te versterken. Naar verluidt pakken de Eindhovenaren pas door, als duidelijk is of de club komend seizoen verzekerd is van Champions League-voetbal.

De dertigjarige Arias verdient wel een miljoenensalaris. Het is de vraag of PSV daaraan kan en wil voldoen. Ruud van Nistelrooij beschikt op de rechterflank ook over Phillipp Mwene en Ki-Jana Hoever, terwijl Jordan Teze ook op die positie uit de voeten kan.

Arias speelde tussen 2013 en 2018 al voor PSV. In Eindhoven werd hij drie keer landskampioen, waarna hij voor elf miljoen euro naar Atlético vertrok. Voor Los Rojiblancos kwam de 54-voudig Colombiaans international, mede door blessureleed, maar 51 keer in actie.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal met zaakwaarnemer Guido Albers is te beluisteren op Spotify en ook te zien op YouTube!

Plaats een reactie