De Mos hoopt op 'complete middenvelder' bij PSV: 'Kun je niet meer omheen'

De Mos hoopt op 'complete middenvelder' bij PSV: 'Kun je niet meer omheen'

15 augustus - 13:27
80

Ibrahim Sangaré, Joey Veerman en Erick Gutiérrez: dat moet het middenveld van PSV worden tegen Rangers FC, vindt Aad de Mos. De oud-trainer is lyrisch over de Mexicaan.

Volgens De Mos is de puzzel op het middenveld tijdens de knotsgekke Champions League-return tegen AS Monaco (3-2) in elkaar gevallen. "Je kunt niet meer om ze heen: Gutiérrez en Sangaré", zegt hij in een video-item van het Eindhovens Dagblad over de twee controlende middenvelders van PSV.

Gutiérrez doet hem denken aan Phillip Cocu. "Hij kan achterin spelen, kan opbouwen, heeft een lange pass en komt zelf voor de goal. Hij is een complete middenvelder. Mensen die geen verstand hebben van voetbal twijfelen aan hem. Onbegrijpelijk."

Vóór Guti en Sangaré moet Veerman - en niet Guus Til of Xavi Simons - komen te staan, stelt De Mos. "Zeker weten. Als Veerman uitgespeeld is tegen Rangers, heb je nog keuzes te over", zegt de analist, die hoopt op een 'gelijkspelletje'. "Het wordt een enorme heksenketel in Glasgow. Ik denk een 2-2."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal met zaakwaarnemer Guido Albers is te beluisteren op Spotify en ook te zien op YouTube!

Plaats een reactie