City treft degradatiekandidaat in titelrace: 50x je inleg bij zege op Forest!

City treft degradatiekandidaat in titelrace: 50x je inleg bij zege op Forest!

28 april - 15:00 Laatste update: 15:02

ADVERTORIAL - Na de remise van Liverpool is het zondag tijd voor Manchester City om een tik uit te delen aan Arsenal in de titelstrijd. The Gunners staan vooralsnog eerste, maar de ploeg van Pep Guardiola treft het tegen degradatie strijdende Nottingham Forest. Pak bij bookmaker Unibet als nieuwe spelers maar liefst 50x je inleg wanneer City op bezoek bij Forest wint! 

Zo werkt de actie van Unibet

Ga naar de website van Unibet via één van de links in dit artikel en maak een nieuw account aan. Zorg ervoor dat je het account verifieert en doe vervolgens een storting. Na de storting ontvang je de x50 boost van Unibet. Ga naar de wedstrijd Nottingham Forest - Manchester City en zet in op 'Reguliere speeltijd: Manchester City'. Het is belangrijk dat je deze bet kiest, anders verschijnt de boost niet!

De actie is geldig voor alle nieuwe spelers vanaf 24 jaar oud en de maximale inleg bedraagt €1. Minder inzetten mag natuurlijk ook. Weet City te winnen van de huidige nummer zeventien? Dan pak je maximaal €50! Wordt er gelijkgespeeld of verliezen The Citizens? Dan verlies je maximaal €1.

City favoriet voor volgende titel

City ziet een achterstand van één punt op Arsenal, maar speelde wel een wedstrijd minder. De verschillen zijn piepklein in de Premier League: vlak na het duel van City zal Arsenal de Spurs treffen en de ploeg van Mikel Arteta treft ook nog Manchester United. Ook City speelt nog tegen de Spurs, maar de club heeft wel een makkelijker schema. Met nog maar enkele wedstrijden te gaan is de titelstrijd met de week spannender! City won in de thuiswedstrijd al met 2-0 van Forest en speelde zelfs een helft met tien man. 

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.