Van Hanegem ziet Slot-opvolger rondlopen: Manier van spelen en het karakter past

Van Hanegem ziet Slot-opvolger rondlopen: "Manier van spelen en het karakter past"

10 mei - 17:36 Laatste update: 18:16
68

Willem van Hanegem denkt dat Mark van Bommel een goede opvolger zou zijn voor Arne Slot, die onderweg is naar Liverpool. De voormalig trainer van PSV zou ook in Rotterdam hoge ogen kunnen gooien, aldus De Kromme

In de nieuwe Willem & Wessel podcast gaat Van Hanegem dieper in op het vertrek van Slot. De oud-speler maakt zich niet al te veel zorgen om het vertrek van de oefenmeester. "Ik denk niet, godverdikkie, de trainer gaat weg, er komt wel een ander", meent Van Hanegem, die Van Bommel voordraagt als geschikte kandidaat. "Gezien zijn manier van spelen en zijn karakter, dat hoort bij Feyenoord."

Van Bommel zal geen geweldige herinneringen overhouden aan De Kuip, waar de trainer als middenvelder veelal werd uitgescholden door het publiek van Feyenoord. Van Hanegem denkt niet dat de oud-speler van onder meer FC Barcelona, PSV en Bayern München zich daar aan stoort. "Dat soort mensen vinden dat heerlijk. Hoe meer je scheldt, hoe lekkerder ze het vinden. Ook daar kopen mensen een seizoenskaart voor", besluit Van Hanegem. 

Bekijk hieronder de nieuwste #DoneDeal met alles over Ajax, Feyenoord en PSV: