Driessen twijfelt aan  Feyenoord-kandidaat Schreuder: 'Heeft geen ervaring'

Driessen noemt Feyenoord-kandidaat bij Ajax: 'Moet je doorheen kunnen kijken'

10 mei om 19:21

Arne Slot lijkt zo goed als zeker naar Liverpool te vertrekken, waardoor Feyenoord op zoek moet naar een nieuwe hoofdtrainer. De naam van Dick Schreuder wordt genoemd, en Valentijn Driessen vraagt zich af waarom de oefenmeester van CD Castellón niet bij Ajax in beeld is. Mike Verweij denkt wel te weten waar het aan ligt, zo zegt hij in Kick-Off, de podcast van De Telegraaf.

"Ik denk dat Dick Schreuder op dit moment een belangrijke kandidaat is", vangt Marcel van der Kraan aan. "Want volgens mij is er inmiddels wel wat contact, maar Schreuder ligt nog voor drie jaar vast en hij is in Spanje de best verdienende trainer buiten LaLiga, dus Feyenoord zal een heel fors bedrag moeten betalen, ik denk zelfs een paar miljoen euro, voor Dick Schreuder."

Valentijn Driessen vraagt zich af of Schreuder wel klaar is voor een club als Feyenoord. "Daar ken ik hem onvoldoende voor, maar het is wel iemand die geen ervaring heeft. Die anderhalf jaar bij PEC Zwolle, dat zegt mij niet zoveel. Maurice Steijn had ook het beste jaar in de clubhistorie van Sparta achter zijn naam staan, maar hoe dat bij Ajax is afgelopen weten we inmiddels ook."

Volgens Driessen is Schreuder geen kandidaat bij Ajax en vraagt zich af waarom Francesco Farioli wel genoemd wordt, maar Schreuder niet. Mike Verweij denkt daar echter het antwoord wel op te weten, namelijk het feit dat broer Alfred ontslagen werd bij de club. "Daar moet je doorheen kunnen kijken", stelt Driessen.

Bekijk hieronder de nieuwste #DoneDeal met alles over Ajax, Feyenoord en PSV: