Mbappé deelt besluit over toekomst: vertrek uit Parijs aanstaande

Mbappé deelt besluit over toekomst: vertrek uit Parijs aanstaande

10 mei - 20:09 Laatste update: 20:26
66

Kylian Mbappé gaat Paris Saint-Germain na dit seizoen verlaten, zo maakt de Franse ster bekend via social media. Mbappé verlengt zijn contract niet, waardoor hij transfervrij zal vertrekken uit Parijs. De aanvaller wordt al langere tijd sterk in verband gebracht met een transfer naar Real Madrid.

"Ik heb altijd gezegd dat ik het met jullie zou delen zodra ik een beslissing gemaakt zou hebben. Ik wil iedereen vertellen dat dit mijn laatste seizoen bij Paris Saint-Germain is", geeft Mbappé aan. "Ik ga mijn contract niet verlengen, waardoor dit avontuur over een paar weken ten einde komt."

"Zondag speel ik mijn laatste wedstrijd in het Parc des Princes", vervolgt Mbappé. "Het is emotioneel, want ik heb jarenlang deel uitgemaakt van de grootste club in Frankrijk. Ik weet nu wat het is om altijd met druk te moeten spelen. En ik heb als speler stappen gemaakt, omdat ik met de beste spelers ooit heb mogen spelen."

"Ik heb er nooit spijt van gehad dat ik in 2017 voor PSG heb gekozen en ik zal deze club nooit vergeten. Ik zal hier niet meer spelen, maar zal elke wedstrijd op de voet volgen. Mijn gevoel voor PSG zal nooit verdwijnen. Ik ben niet perfect, maar heb altijd honderd procent gegeven voor deze club in de afgelopen zeven jaar. Ik wil jullie allemaal bedanken, want zonder jullie was dit allemaal niet mogelijk geweest. En daar ben ik enorm dankbaar voor", besluit de aanvaller.

Mbappé werd in 2017 door Paris Saint-Germain opgepikt bij AS Monaco, waar de Fransman op jonge leeftijd doorbrak. Tot dusver speelde hij 306 officiële wedstrijden voor de Parijzenaars, waarin hij 255 keer scoorde en 108 assists gaf. 

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Kylian Mbappé (@k.mbappe)

Bekijk hieronder de nieuwste #DoneDeal met alles over Ajax, Feyenoord en PSV: