PSV in het hol van de leeuw: hoge odds voor zege in Schotland bij Unibet!

PSV in het hol van de leeuw: hoge odds voor zege in Schotland bij Unibet!

16-08-2022 19:00 Laatste update: 19:10

ADVERTORIAL - PSV treedt dinsdagavond in Schotland aan tegen Rangers FC in het laatste tweeluik van de Champions League-voorrondes. De ploeg van Giovanni van Bronckhorst beleefde net als de Eindhovenaren een goede start van het seizoen en zal in eigen huis een goed resultaat willen neerzetten. Weet PSV te stunten in het Ibrox Stadium? Bookmaker Unibet heeft enkele fraaie odds klaarstaan voor deze Europese kraker!

Goed begin voor beide ploegen

Rangers was tot nu toe foutloos in de Schotse Premiership en boekte overwinning tegen Livingston, Kilmarnock en St. Johnstone. In de derde voorronde van de Champions League leek het fout te gaan tegen Union St. Gillis, maar de ploeg van Van Bronckhorst boog een 2-0 achterstand om met een 3-0 overwinning in eigen huis. PSV trok thuis een overwinning over de streep tegen het taaie AS Monaco en won in de Eredivisie met overtuigende cijfers van FC Emmen (4-1) en Go Ahead Eagles (2-5), waarmee de ploeg op gelijke hoogte staat met Ajax. 

De bookmakers zien Rangers in eigen huis als favoriet aan het duel beginnen, met een odd van 2.60 op een overwinning. De bezoekers uit de lichtstad krijgen een odd van 2.75 op een knappe uitzege. Scoren beide teams en vallen er drie of meer doelpunten? Dan verdubbel je ruim je inzet met een odd van 2.02Nog geen account bij Unibet? Registreer je nu en krijg €40 aan Free Bets na je eerste inzet!

PSV behoudt enkele toppers

Ibrahim Sangaré verlengde onlangs zijn contract en zijn afkoopclausule is in ieder geval het komende half jaar niet actief. Cody Gakpo gaf niet thuis tegen AS Monaco, maar de linksbuiten blijft een belangrijke pion voor het strijdplan van trainer Ruud van Nistelrooij. Gakpo lijkt in ieder geval tot na het tweeluik bij PSV te blijven en heeft genoeg om voor te spelen. Scoort de linksbuiten in Schotland? Daar staat een odd van 3.45 op. Opent Gakpo de score? Dan verdien je acht keer je inzet terug met een odd van 8.00. Schiet Gakpo op doel? Dan maak je alsnog een degelijke winst met een odd van 1.45.

Joey Veerman speelde twee sterke wedstrijden in de Eredivisie, scoorde twee keer in het tweeluik tegen Monaco en zal er ook tegen Rangers willen staan. Geeft de spelverdeler een assist? Daar staat een odd van 4.00 op. Liever de uitslag voorspellen? Bij een 1-2 overwinning van PSV pak je negen keer je inzet met de odd van 9.00!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

 

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.