Klopp ziet dat Nuñez zijn hoofd verliest: 'Niet hoe hij zich moet gedragen'

Klopp ziet dat Nuñez zijn hoofd verliest: 'Niet hoe hij zich moet gedragen'

16 augustus - 08:37
52

Liverpool-manager Jürgen Klopp stelt dat Darwin Nuñez geprovoceerd is, maar keurt de reactie van de spits wel af. Hij kreeg in het duel met Crystal Palace een rode kaart na een kopstoot.

Nuñez werd door de scheidsrechter meteen met rood van het veld gestuurd. Het moment vraagt veel aandacht. "Ik heb het teruggezien en dat is een overduidelijke rode kaart", zegt Klopp tegen Sky Sports. "Hij werd continu geprovoceerd, maar dat is niet hoe hij zich moet gedragen. Hij weet het zelf. Laat ik er nu niet te veel over zeggen. Het is geen reactie die je wilt zien. De verdedigers willen dat hij dit doet, maar dit is niet hoe je moet reageren. Ik weet niet hoe lang hij nu geschorst zal zijn."

Analist Gary Neville noemde het 'verstandsverbijstering'. "We weten niet waarom hij dit heeft gedaan. Ik heb het zelf ook een paar keer gedaan en iedere keer vraag je je af waarom je het deed. Ik weet zeker dat Nuñez zijn excuses heeft aangeboden."

Jamie Carragher spreekt van een nachtmerrie. "Een verschikkelijke start voor hem bij Liverpool en voor Klopp. Hij probeert hem juist in te passen in het team. Je bent zo een week of vijf verder na zijn schorsing."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal met zaakwaarnemer Guido Albers is te beluisteren op Spotify en ook te zien op YouTube!

Plaats een reactie