'Antony kan zo niet spelen in de Premier League, dan krijgt hij een kegel'

'Antony kan zo niet spelen in de Premier League, dan krijgt hij een kegel'

16 augustus - 10:22
148

Ajax-aanvaller Antony is nog niet klaar voor een transfer naar de Premier League en Manchester United in het bijzonder. Dat concluderen voormalig topvoetballers Marco van Basten en Ruud Gullit, die kritisch zijn op de 22-jarige Braziliaan.

"Ik vind hem niet zo'n goed schot hebben. Ik vind het een goede speler, zondermeer. Ik denk dat hij heel goed is, maar ik ben wel kritisch op hem", steekt Van Basten van wal bij Rondo op Ziggo Sport. "Hij heeft heel vaak balverlies of misverstanden. Een buitenspeler mag balverlies hebben, maar er moet verhouding in zitten. Hij speelt zo kinderlijk dat hij te veel balverlies heeft voor een grote speler."

Antony wordt met name in verband gebracht met het Manchester United van Erik ten Hag, maar volgens Gullit komt die stap te vroeg. "Ik denk dat United wel wat meer nodig heeft dan dit alleen. Als je in Engeland komt, is het zo zwaar. Hij kan niet zo voetballen in de Premier League, want dan krijg je een kegel. Hij moet veel meer ervaring hebben en veel meer doen."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal met zaakwaarnemer Guido Albers is te beluisteren op Spotify en ook te zien op YouTube!

Plaats een reactie