Robin Pröpper: Ik heb geprobeerd om Davy naar FC Twente te halen

Robin Pröpper: "Ik heb geprobeerd om Davy naar FC Twente te halen"

16 augustus - 18:30
26

Robin Pröpper heeft begin dit jaar geprobeerd om Davy Pröpper te verleiden tot een avontuur bij FC Twente. De voormalig middenvelder van PSV besloot in januari desondanks dat het mooi was geweest en zette een punt achter zijn carrière.

Davy Pröpper was slechts dertig jaar, maar hij voelde zich niet gelukkig meer in de voetbalwereld. Robin beaamt dat zijn broer op dat moment in een heel andere situatie zat dan hijzelf. De 28-jarige verdediger beleefde een succesvol seizoen met Twente.

"Hij zat iets meer in een struggle", blikt Robin terug in de ESPN-podcast Fresia & Milan Parkeren de Bus. "Ik heb nog wel geprobeerd om hem naar Twente te halen. Zo van: kom dan nog even met mij voetballen, misschien is dat wel leuk, of we gaan samen ergens naartoe. Maar voor hem was het klaar. Op zich was het contrast groot, maar daarna waren we even vrolijk. Ik zit hier in een heel leuk team en we draaiden een heel goed seizoen. En hij was heel erg tevreden hoe het voor hem was verlopen", aldus de aanvoerder van de Tukkers.

Robin hoopt in de toekomst alsnog samen op het veld te staan met Davy en hun jongere broer Mike. "Ik heb altijd wel gezegd dat ik met drie broers wil voetballen. Of dat op hoog niveau of op een minder niveau is, maakt me niet zoveel uit."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal met zaakwaarnemer Guido Albers is te beluisteren op Spotify en ook te zien op YouTube!

Plaats een reactie