'Toen ik hoorde dat Timber 8,5 miljoen kostte, ben ik in de ijskast gaan zitten'

'Toen ik hoorde dat Timber 8,5 miljoen kostte, ben ik in de ijskast gaan zitten'

16 augustus - 19:13
75

Jan Boskamp twijfelt er niet aan dat Orkun Kökcü zondag weer in de basis staat bij Feyenoord in het uitduel met RKC Waalwijk. De Turkse middenvelder heeft een streepje voor op Sebastian Szymański na de remise tegen sc Heerenveen (0-0).

"De eerste zeven minuten dacht ik: dit wordt een wereldpartij", begint Boskamp bij Vandaag Inside. "Daarna kregen we het gewoon moeilijk. Feyenoord kreeg minder ruimte. Ik schrok van Szymański. Tegen Vitesse speelde hij goed en ineens was het minder. Hij werd terecht gewisseld. Met Kökcü kwam er direct meer diepte in het spel van Feyenoord. Het middenveld staat nog niet", oordeelt het clubicoon.

Boskamp denkt dat Kökcü snel weer in de basis moet beginnen nu hij weer fit is. Van enige twijfel is wat betreft de ras-Feyenoorder geen sprake. "Kökcü staat erin! Wat is dat nou? Hij is één van ons. Ik dacht echt dat hij als eerste Feyenoord zou verlaten. Hij heeft een heel sterk seizoen gehad. Nu lees ik dat hij wil bijtekenen."

Dat Kökcü lijkt te blijven is een meevaller, want Boskamp moest deze zomer wennen aan het transfergeweld in De Kuip en vooral de bedragen die daarmee gemoeid zijn. "Ik schrok me rot wat er bij Feyenoord ineens gebeurde. Toen ik hoorde dat Timber 8,5 miljoen euro ging kosten ben ik even in half uurtje in de ijskast gaan zitten om af te koelen. Wat is dat nou?"

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal met zaakwaarnemer Guido Albers is te beluisteren op Spotify en ook te zien op YouTube!

Plaats een reactie