Van Nistelrooij geheimzinnig bij PSV: 'Ik hoop het achteraf uit te kunnen leggen'

Van Nistelrooij geheimzinnig bij PSV: 'Ik hoop het achteraf uit te kunnen leggen'

16 augustus - 21:17
12

Ruud van Nistelrooij is geheimzinnig over de wijzigingen die hij doorvoert in de PSV-opstelling. André Ramalho en Erick Gutiérrez mogen starten op bezoek bij Rangers FC.

Voorafgaand aan het Champions League-treffen wordt Van Nistelrooij bij Ziggo Sport gevraagd naar de twee wijzigingen. Phillipp Mwene en Guus Til beginnen daardoor op de bank. "Ik denk dat Ramalho een belangrijke factor is in deze wedstrijd. Zo kijk je per duel naar de tegenstander en hoe we gespeeld hebben. Waarom ik voor Guti kies? Ik denk dat je weet wat voor type hij is."

Van Nistelrooij laat niet het achterste van zijn tong zien als het over zijn opstelling gaat. "Ik hoop achteraf te kunnen uitleggen waarom het allemaal goed uitpakte. Je weet ook: de ervaring van die jongens is een belangrijke factor."

En ervaring kan PSV wel gebruiken in een vijandig Ibrox. "Ik denk dat dit een stadion is met een fanbase dat een team vleugels kan geven. Meer dan in een gemiddelde andere uitwedstrijd. Het heeft niet veel zin om in percentages te praten wat betreft de kansen. Het gaat erom dat wij hier top zijn en maximaal presteren. Dat is noodzakelijk om hier een goed resultaat te halen. Dat moeten we ook doen, met het oog op volgende week.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal met zaakwaarnemer Guido Albers is te beluisteren op Spotify en ook te zien op YouTube!

Plaats een reactie