De Boer juicht niet voor PSV: 'Hoop dat Rangers doorgaat, maar PSV kocht goed in'

De Boer juicht niet voor PSV: 'Hoop dat Rangers doorgaat, maar PSV kocht goed in'

16 augustus - 21:54
172

Ronald de Boer juicht voor Rangers FC, als de Schotten het opnemen tegen PSV. De oud-speler van Rangers waarschuwt de Europa League-finalist voor Luuk de Jong, Ibrahim Sangaré en Joey Veerman.

Rangers en PSV strijden samen om een ticket voor de groepsfase van de Champions League. "PSV heeft een aantal zeer goede spelers gekocht, die zijn heel goed geïntegreerd", vertelt De Boer bij de Schotse variant van de BBC. "Luuk de Jong liet in de laatste seconden tegen Monaco zien wat voor een belangrijke speler hij kan zijn. PSV heeft wapens - ze kunnen scoren uit spelhervattingen en hebben geweldige spelers als Joey Veerman en Ibrahim Sangaré op het middenveld."

"Daardoor kan PSV ook winnen als het niet zo goed speelt", gaat De Boer verder. "In Nederland denken ze dat Monaco een moeilijkere tegenstander is dan Rangers, maar ik ken hun selectie een beetje beter. Daarnaast weet ik ook wat Europees voetbal teweegbrengt op Ibrox. Ik hoop natuurlijk als voormalig Rangers-speler dat ze doorgaan, maar ik denk dat het echt fifty-fifty is."

Vervolgens laat De Boer zijn licht schijnen over trainer Ruud van Nistelrooij. De twee speelden in het verleden nog samen. "Onder Van Nistelrooij kunnen ze ook goed op de tegenaanval spelen. Normaal gesproken willen Nederlandse teams aanvallen en naar voren drukken, maar ik denk dat hij realistischer is. Dat doen ze heel goed."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal met zaakwaarnemer Guido Albers is te beluisteren op Spotify en ook te zien op YouTube!

Plaats een reactie