PSV op drempel Chamions League: 'Het voelt alsof we heel dichtbij zijn'

PSV op drempel Chamions League: 'Het voelt alsof we heel dichtbij zijn'

17 augustus - 09:24
114

Philipp Max beseft dat PSV op de drempel staat van de Champions League na het 2-2 gelijkspel bij Rangers FC. De Duitse linksback genoot van de atmosfeer op Ibrox en neemt het op voor de blunderende Walter Benítez.

De Argentijnse sluitpost ging in de fout bij een vrije trap van Tom Lawrence, waardoor PSV op achterstand kwam na rust. "Maar Walter had ook veel mooie reddingen. Dit hele seizoen ook al. Ook al is dat nog kort, hij redde ons al vaak", zegt Max tegen Voetbal International. "We zijn één team. Iedereen geeft alles en soms gebeurt dit. Nu overkwam het Walter. In Eindhoven gaat hij laten zien een geweldige keeper te zijn, dat weet ik zeker."

PSV pakte uiteindelijk toch nog een punt door een rake kopbal van Armando Obispo, waardoor de luidruchtige Schotse fans heel even stil vielen. "Om hier te spelen was heel intens. Typisch Schots weer, een fantastisch stadion en geweldige atmosfeer", vertelt Max. "Ik had veel plezier vandaag in de strijd die we met Rangers uitvochten. Eigenlijk kijk ik nu al voruit naar de volgende wedstrijd. Er is een grote kans dat we iets bijzonders bereiken."

Daarmee doelt Max uiteraard op de groepsfase van de Champions League. "Daar vechten we voor. Het voelt alsof we heel dichtbij zijn." Tegelijkertijd stelt de back dat er nog niets beslist is. "Het gaat heel zwaar worden, heel intens. Beide teams weten nu hoe ze elkaar moeten bestrijden en het ligt dicht bij elkaar."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal met zaakwaarnemer Guido Albers is te beluisteren op Spotify en ook te zien op YouTube!

Plaats een reactie