'Eerlijk zijn: Rangers gaat ons niet uit de Champions League houden'

'Eerlijk zijn: Rangers gaat ons niet uit de Champions League houden'

17 augustus - 13:30 Laatste update: 13:33
173

PSV had meer verdiend dan een gelijkspel tegen Rangers FC. Die mening hebben Willy en René van de Kerkhof. Het werd dinsdagavond 2-2 in Glasgow.

PSV kwam in de tweede helft ijzersterk voor de dag, aldus de PSV-iconen. Als de ploeg van trainer Ruud van Nistelrooij het volgende week niet afmaakt in het Philips Stadion, zou dat volgens hen een wonder zijn. "Als je voor de poort staat, dan moet je 'm openmaken. Klaar", zegt René van de Kerkhof tegen Omroep Brabant. "Als PSV nu de Champions League niet haalt, dan lukt het nooit meer."

Broer Willy is blij dat de blunder van doelman Walter Benítez zonder grote gevolgen is gebleven. "Dat overkomt hem nu een keer, maar ik blijf erbij dat ons keepersprobleem met Benítez gewoon is opgelost." René is het daarmee eens. "Bij andere keepers die we hebben gehad, denk je dan: een fout erbij. Bij Benítez niet." Volgende week gaat PSV de Champions League-klus klaren, verwachten de broers. "Laten we eerlijk zijn. Rangers is geen ploeg die ons uit de Champions League gaat houden."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal met zaakwaarnemer Guido Albers is te beluisteren op Spotify en ook te zien op YouTube!

Plaats een reactie