'Ik heb nog een Feyenoord-salaris, is voor sommige clubs moeilijk te behappen'

'Ik heb nog een Feyenoord-salaris, is voor sommige clubs moeilijk te behappen'

17 augustus - 13:45
76

Mark Diemers kijkt met gemengde gevoelens terug op zijn periode bij Feyenoord. De kritiek van supporters zegt hij te begrijpen, maar de middenvelder voelde zich wel goed genoeg om het shirt van de Rotterdamse club te dragen.

Diemers, door Feyenoord verhuurd aan FC Emmen, had het niet makkelijk in twee seizoenen Feyenoord. "Ik denk dat ik niet helemaal constant ben geweest, maar dat was ook moeilijk in dat jaar", verwijst hij in gesprek met ESPN naar de vijfde plek in het seizoen 2020/2021.

"Het is te makkelijk om te zeggen dat de supporters de pik op mij hebben gehad. Ze hebben me nooit helemaal omarmd, maar dat heeft ook zeker aan mezelf gelegen", is Diemers zelfkritisch. "Maar in anderhalf jaar tijd heb ik 42 wedstrijden voor Feyenoord gespeeld. Dat lukt niet als je het niveau niet aan kunt."

Diemers kon deze zomer naast Emmen naar meer (Eredivisie-)clubs, waaronder SC Cambuur. "Cambuur blijft echt wel mijn cluppie. Ze hebben zich in het begin van de transferwindow bij mij gemeld via trainer Henk de Jong, met wie ik veel contact heb. Alleen heb ik nog een Feyenoord-salaris en dat is voor sommige clubs moeilijk te behappen."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie