Strand Larsen slaakt noodkreet: Dit is hoe Groningen omgaat met zijn spelers

Strand Larsen slaakt noodkreet: "Dit is hoe Groningen omgaat met zijn spelers"

17 augustus - 14:55 Laatste update: 15:14
353

Jörgen Strand Larsen draait er niet omheen: FC Groningen moet meewerken aan een miljoenentransfer, stelt hij in duidelijke bewoordingen. De Noorse spits heeft het zwaar met de situatie.

Strand Larsen staat in de concrete belangstelling van Middlesbrough en Salernitana, die meer dan tien miljoen euro over hebben voor de Noorse spits. In een eerder stadium meldde ook Bologna zich. Groningen houdt echter alles tegen, tot frustratie van de hoofdrolspeler. Na het competitieduel met Ajax (6-1) zei Strand Larsen respect te missen en in Noorwegen heeft hij er nog een schepje bovenop gedaan.

"Dit is hoe Groningen omgaat met zijn spelers", foetert Strand Larsen tegenover TV2. "Ik ben mentaal vermoeid in de training en ik ben mentaal vermoeid als ik thuiskom. Dat is nieuw voor mij en moeilijk om mee om te gaan."

"Ik vind dat ik een stap verdiend heb. De biedingen zijn dermate hoog, dat ze geaccepteerd moeten worden. Alleen, ik moet blijven. Ik heb het gevoel dat ik alleen sta. Het is een lastige situatie", vervolgt Strand Larsen, die hulp krijgt van een mental coach. "Het is stressvol en er zijn dingen waarover ik mijn hart moet luchten. Gelukkig gaat het nu al beter."

Technisch directeur Mark-Jan Fledderus is er niet van onder de indruk van de noodkreet. "Ik ben duidelijk geweest", laat hij weten aan het Dagblad van het Noorden.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie