'Soms word ik gek van Slot, maar ook al zie je het misschien niet: I love it!'

'Soms word ik gek van Slot, maar ook al zie je het misschien niet: I love it!'

17 augustus - 15:57
50

Patrik Walemark voelt zich na een aanpassingsperiode van een half jaar 'fitter en scherper dan ooit'. Nu is het tijd om te oogsten onder leiding van trainer Arne Slot, aldus de Zweedse vleugelaanvaller.

Feyenoord telde afgelopen winter miljoenen neer voor Walemark, die overkwam van BK Häcken. In Rotterdam liet hij al glimpen van zijn kwaliteiten zien, maar de eerste maanden stonden vooral in het teken van wennen aan de intensiteit van de trainingen en wedstrijden. "In het begin, als je er net bent, gaat het nog vanzelf, daarna begin je de trainingen te voelen. Het gevolg: ups-and-downs", vertelt Walemark aan Voetbal International.

Walemark ziet Feyenoord als 'ideale vervolgstap'. "Dat gevoel werd nog sterker na gesprekken met Arnesen en trainer Arne Slot. Ik heb nog nooit zo'n gedreven trainer meegemaakt. Ja, soms word ik er gek van, maar ook al zie je het misschien niet aan me: I love it! Ik wil gepusht worden, want ik streef perfectie na. Deze trainer helpt me erbij en mijn medespelers doen het ook. Zij zorgen voor een omgeving waarin me kan ontwikkelen."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal met zaakwaarnemer Guido Albers is te beluisteren op Spotify en ook te zien op YouTube!

Plaats een reactie