Keepersstrijd Feyenoord brandt los: 'Wie op de training de beste is, speelt'

Keepersstrijd Feyenoord brandt los: 'Wie op de training de beste is, speelt'

17 augustus - 17:31
60

Feyenoord-versterking Timon Wellenreuther verzoent zich niet zomaar met een reserverol in Rotterdam. Justin Bijlow is onomstreden onder de lat, maar de Duitse doelman is klaar voor de concurrentiestrijd.

"Het is heel simpel: als je op de training de beste bent, speel je", verklaart Wellenreuther tegenover RTV Rijnmond. "Maar als je niet bij de besten hoort, zit je op de bank. Mijn doel is om hier elke dag te trainen en mezelf te verbeteren. Zodra het team me nodig heeft, zal ik er staan." De Duitser erkent dat Bijlow in principe de nummer één is. Feyenoord-trainer Arne Slot heeft ook nog de beschikking over Ofir Marciano. "Er is geen afspraak gemaakt over wie de tweede keeper wordt."

Voor Wellenreuther is De Kuip geen onbekend terrein. Met Willem II speelde hij al meerdere malen tegen Feyenoord. "Ik heb lang in Nederland gespeeld en ik ken de club goed. Ze hebben veel supporters en het werd mij duidelijk dat iedereen van Feyenoord houdt", stelt hij. "Ik wist heel snel dat ik hierheen wilde en dan is het ook heel leuk om met deze jongens te trainen. Ik hoop snel te spelen voor deze club."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie