'AZ moet bod op Karlsson accepteren, meer dan vijftien miljoen krijgen ze niet'

'AZ moet bod op Karlsson accepteren, meer dan vijftien miljoen krijgen ze niet'

18 augustus - 13:05 Laatste update: 13:20
175

Jesper Karlsson vertrekt mogelijk deze maand nog bij AZ. De Zweed staat op de radar bij Celta de Vigo en AFC Bournemouth. Beide clubs boden al een bedrag rond de vijftien miljoen euro. In de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast wordt de situatie van Karlsson besproken. 

Karlsson kwam twee seizoenen geleden voor 2,6 miljoen euro over van Elfsborg. AZ kan hem met flinke winst verkopen. "Ik zou het bod accepteren als ik AZ was", steekt Ruben Winkels van wal. "Meer gaan ze niet krijgen. Buitenlandse clubs weten ook dat alle spelers die voor vele miljoenen bij AZ vertrekken, floppen. Noem een Vincent Janssen, Alireza Jahanbakhsh, Myron Boadu, die ook niet heel lekker gaat, Calvin Stengs en Oussama Idrissi."

Winkels krijgt bijval van Dennie van Laar, al hoopt laatstgenoemde dat Karlsson besluit nog een seizoen in Alkmaar te blijven. "Als je hem kan behouden, met Odgaard en Pavlidis voorin, heb je goud in handen. Dat gaat lopen als een trein", stelt hij. "Het is een afweging die AZ moet maken. Wat kan je er nu nog voor terughalen? Misschien krijg je volgend seizoen maar tien of twaalf miljoen, terwijl ze nu vijftien miljoen kunnen krijgen."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal de podcast is ook te beluisteren via Spotify en YouTube!

Plaats een reactie