'Here we go': de clubs zijn eruit, Casemiro is volgende aanwinst Ten Hag'

'Here we go': de clubs zijn eruit, Casemiro is volgende aanwinst Ten Hag'

19 augustus - 15:27
48

Fabrizio Romano heeft zijn befaamde 'here we go' losgelaten: Casemiro verruilt Real Madrid voor Manchester United. De Koninklijke heeft het Engelse aanbod geaccepteerd.

Met de transfer is zestig miljoen euro vast gemoeid en tien miljoen euro aan bonussen. Casemiro gaat een contract tot de zomer van 2026 tekenen op Old Trafford, met een optie voor nog een jaar. Dit weekend volgt de medische keuring en worden de laatste puntjes op de i gezet. 

United en Real Madrid zijn snel tot elkaar gekomen. De Madrilenen waren bereid mee te denken met de controleur, die aangaf toe te zijn aan een nieuw avontuur. "Ik heb met hem gesproken. Hij kiest voor een nieuwe uitdaging", zei Real-trainer Carlo Ancelotti vrijdagmiddag op het wekelijkse persmoment.

Casemiro speelde sinds 2013 voor Real, waarin hij in totaal tot 336 wedstrijden kwam. Daarin was hij goed voor 31 treffers. Zijn prijzenkast is in zijn Real-periode goed gevuld: de Braziliaan won vijfmaal onder meer de Champions League en drie keer de Spaanse landstitel. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie