'Blijkbaar zit Ajax in die positie, maar het escaleert met Antony volledig'

'Blijkbaar zit Ajax in die positie, maar het escaleert met Antony volledig'

19 augustus - 16:33 Laatste update: 16:35
254

Het spel is écht op de wagen: Manchester United onderneemt serieuze pogingen om Antony los te weken bij Ajax. In de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast worden de opties voor de Amsterdammers onder de loep genomen.

Ajax heeft een bod van tachtig miljoen euro op Antony afgewezen. The Mancunians laten het er niet bij zitten en keren naar verluidt terug in Amsterdam. "Blijkbaar zit Ajax in die positie", concludeert Ruben Winkels. "Het escaleert wel volledig op deze manier."

Winkels krijgt bijval van Lars Teunissen. "Je moet bedenken dat we het hebben over een jongen die zich alleen in de Eredivisie, buiten een paar goede wedstrijden in de Champions League, heeft bewezen. Hij heeft het nog nooit voor een langere periode in een topcompetitie laten zien. Mijn gevoel zegt: strik erom en weg."

"Hij is wel international van Brazilië", countert Winkels. "Hij heeft een langdurig contract en is jong. Er zijn veel redenen waarom hij zoveel waard is. Maar, voor Eredivisie-begrippen is het heel veel geld."

#DoneDeal de podcast is te beluisteren via Spotify, Podimo en Apple Podcast.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 

 

Plaats een reactie