De Telegraaf: Antony slaat training over, Ajax weigert commentaar

De Telegraaf: Antony slaat training over, Ajax weigert commentaar

19 augustus - 14:48 Laatste update: 15:05
280

Antony is vrijdag niet op het trainingsveld van Ajax verschenen, meldt De Telegraaf. Het is mogelijk dat zijn afwezigheid verband houdt met de concrete interesse van Manchester United.

Een dag nadat Ajax een bod van tachtig miljoen euro van tafel veegde, meldde Antony zich wel gewoon op De Toekomst. Hij sloeg de training echter over, melden meerdere bronnen aan De Telegraaf. Antony zou in de gym een individueel programma hebben gevolgd. Ajax wil het nieuws bevestigen noch ontkennen.

Het zou kunnen dat Antony geblesseerd is, maar het lijkt aannemelijker dat het één en ander te maken heeft met de concrete interesse van Manchester United. Fabrizio Romano meldde vrijdag dat de club van manager Erik ten Hag een nieuwe poging gaat wagen voor Antony. Daardoor zou zijn meespelen tegen Sparta onzeker zijn.

Antony schitterde afgelopen weekend nog in het duel met FC Groningen (6-1), waarin hij één keer scoorde, één assist leverde en het publiek vermaakte met technische hoogstandjes. Hij kan na Lisandro Martínez de tweede Ajacied die voor een megabedrag naar Manchester United verkast.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie