'Chelsea en Barça worden het niet eens, weg naar Juventus lijkt vrij voor Memphis'

'Chelsea en Barça worden het niet eens, weg naar Juventus lijkt vrij voor Memphis'

19 augustus - 17:12 Laatste update: 17:29
13

Chelsea FC en FC Barcelona lijken het vooralsnog niet eens te worden over de transfersom van Pierre-Emerick Aubameyang. Als de Gabonees in Catalonië blijft, ligt de weg voor Memphis wagenwijd open om naar Juventus te vertrekken. De gesprekken tussen Barça en De Oude Dame verlopen wél voorspoedig.

Dat meldt transferexpert Fabrizio Romano. Barcelona wil nog altijd het salarishuis verkleinen, niet alleen vanwege de financiële crisis, maar ook om aanwinst Jules Koundé in te kunnen schrijven voor de Primera División. Pierre-Emerick Aubameyang en Memphis Depay kunnen allebei vertrekken bij de club na de komst van Robert Lewandowski. Chelsea is geïnteresseerd in de Gabonees, maar wil maximaal vijftien miljoen euro uitgeven aan de voormalig spits van Arsenal. Barcelona zit hoog in de boom en vraagt het dubbele bedrag, waardoor beide clubs nog ver uit elkaar zitten en niet dicht bij een akkoord zijn.  

Memphis staat al enige tijd in de belangstelling van Juventus en de gesprekken tussen de Catalanen en Italianen verlopen een stuk beter. De Nederlander wil transfervrij vertrekken bij de club en salarisgewijs zou dat Barça een flinke som geld schelen. Barça heeft haast met het uitschrijven van enkele spelers en wil na het inschrijven van Koundé ook Marcos Alonso en een nieuwe rechtsback vastleggen. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie