Opvallende teksten uit kleedkamer Manchester United: 'De sfeer is grimmig'

20 augustus 2022 om 16:29

Bruno Fernandes toont zich in een Portugees interview van zijn meest kritische kant. Het onderlinge vertrouwen bij Manchester United is nogal broos.

Manchester United begon het seizoen met twee nederlagen en krijgt maandagavond Liverpool op bezoek. Er moet wat veranderen op Old Trafford, weet Fernandes. "We hebben een moeilijke start gehad en dat heeft te maken met een gebrek aan vertrouwen tussen de spelers", zegt de pupil van manager Erik ten Hag in gesprek met de Portugese televisiezender Eleven.

"Toen we tegen Brighton (1-2 verlies, red.) een doelpunt incasseerden, kwam dat wantrouwen in elkaar weer terug", onthult Fernandes. "Dat moeten we zo snel mogelijk zien te herstellen."

Fernandes hoopt dat United het duel met Liverpool aangrijpt om 'ambitie te tonen'. Maar: "De sfeer is grimmig in de kleedkamer, we zijn neerslachtig door de resultaten. De verwachtingen waren hooggespannen na de voorbereiding die we hadden. De spelers weten dat ze niet het beoogde niveau halen. Het wordt tijd om in de spiegel te kijken, ik moet het ook beter doen dan ik heb laten zien."