Sneijder wekt verbazing: 'Iedereen zat met open mond na die opmerking'

Sneijder wekt verbazing: 'Iedereen zat met open mond na die opmerking'

22-08-2022 12:37
65

Wesley Sneijder heeft vorige week voor 'open monden en schuddende hoofden' gezorgd bij FC Den Bosch, meldt het Brabants Dagblad. De club is helemaal niet in gesprek met de recordinternational.

Sneijder zei vorige week in de studio van RTL7 dat FC Den Bosch zich weer heeft gemeld. "Ik heb gezegd: kom maar met iets en dan zien we het wel." Het zorgde voor grote verbazing, want volgens woordvoerder Ester Bal heeft niemand Sneijder benaderd. Ook de aandeelhouders zeggen tegenover het Brabants Dagblad van niets.

"Het was dinsdagavond loeidruk in onze groepsapp. Iedereen zat met open mond na die opmerking van Sneijder, want wij zijn helemaal niet van plan om opnieuw met hem in gesprek te gaan", verklaart Maarten de Gruyter van Forza FC Den Bosch, het collectief van regionale aandeelhouders. "Met wie hij dan wel gesproken heeft? Geen idee. Met iemand waarvan hij zelf wellicht denkt dat die namens FC Den Bosch handelt, maar die dat dus niet doet."

Sneijder zegt het zelf ook niet te weten. "Nee joh, dat is via mijn zakenpartner Ebert Dollevoet gegaan. Hij zei dat FC Den Bosch weer met me wil praten. En ja, ik sta daar wel voor open. Ik zit nu in een andere positie dan twee jaar geleden en FC Den Bosch ook. Laat ze maar komen, heb ik tegen Ebert gezegd. Dat was drie weken geleden, dus ik wacht rustig af."

Sneijder heeft wel een verklaring voor zijn keuze om op televisie uit de school te klappen. "Ik had het er voor de uitzending al over met presentator Simon Zijlemans. Die komt uit Den Bosch en is fan van de club, dus ja, toen de uitzending begon, vroeg hij er meteen naar." De Gruyter zit niet te wachten op een samenwerking met Sneijder. "Nee. Nee, dat gaat er niet van komen."