AZ zet Letschert een jaar na debacle tegen FC Twente officieel op straat

AZ zet Letschert een jaar na debacle tegen FC Twente officieel op straat

22-08-2022 18:43 Laatste update: 18:54
109

Timo Letschert en AZ hebben hun samenwerking officieel beëindigd. De 29-jarige verdediger mag in onderling overleg op zoek naar een nieuwe club voor dit seizoen.

De laatste wedstrijd van Letschert bij AZ was er een die door velen en door de verdediger zelf nog in het geheugen gegrift zal staan. Na een dramatisch begin van de wedstrijd werd de Nederlander na twintig minuten spelen tegen FC Twente gewisseld. Letschert vertrok na deze beschamende wissel op eigen houtje uit het stadion en daar was trainer Pascal Jansen het niet mee eens. Na die wedstrijd op 23 september 2021 speelde de mandekker geen minuut meer voor de Alkmaarders.

Letschert zat na dit debacle in Enschede nog wel een aantal keer bij de wedstrijdselectie, maar hij kwam nooit meer aan spelen toe. In 2022 werd hij zelfs geen enkele keer bij de groep gehaald voor een wedstrijd. AZ nam Letschert in 2020 over van Hamburger SV. Uiteindelijk speelde de verdediger 29 wedstrijden voor de Alkmaarders. Waar Letschert zijn loopbaan zal vervolgen is nog onduidelijk. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie