Rashford en Sancho scoren weer voor United: 'Zo moeten we blijven doorgaan'

Rashford en Sancho scoren weer voor United: 'Zo moeten we blijven doorgaan'

23-08-2022 00:03 Laatste update: 00:06
27

Bij de overwinning van Manchester United op Liverpool maandagavond, waren Jadon Sancho en Marcus Rashford weer eens belangrijk voor de club. Beide heren maakten een doelpunt en waren erg blij dat ze uit konden blinken in deze belangrijke wedstrijd. 

"We wisten dat we onze start van het seizoen vandaag om moesten draaien", vertelt Rashford tegenover de camera van Sky Sports na de wedstrijd. "Je weet altijd wat je kunt verwachten als je tegen Liverpool speelt. We wisten dat het niet gemakkelijk ging worden, maar met de overwinning van vandaag maken we ons mindere begin wel wat meer goed."

Wedden

Meer odds

De manier waarop vandaag werd gewonnen was voor Rashford helemaal een mooie opsteker. Het elftal speelde negentig minuten als team en daar was de Engelsman erg van onder de indruk. "Onze energie was het belangrijkste vandaag. We bleven druk zetten, goed verdedigen en we zakten niet in. Hier moeten we mee doorgaan, zodat we de komende wedstrijden ook kunnen gaan winnen."

De beide heren bleven ook ijzig kalm bij het doelpunt dat ze maakten. "Ik wist niet hoeveel tijd ik had om te schieten, maar ik wist wel dat ik rustig moest blijven. Helemaal toen ik de verdediger uitkapte en hij daardoor op de grond lag", vertelt Sancho over zijn doelpunt. Rashford had er volgens zichzelf nog wel wat meer uit kunnen halen. "Ik had er nog wel wat meer kunnen maken denk ik. Die voorsprong verdienden we wel echt. Maar als we zo blijven spelen dan ben ik ervan overtuigd dat we de komende wedstrijden ook kunnen winnen."