Onrust bij Rangers richting PSV-clash: Van Bronckhorst zet spits uit selectie

Onrust bij Rangers richting PSV-clash: Van Bronckhorst zet spits uit selectie

23-08-2022 13:04 Laatste update: 13:15
157

PSV hoeft woensdagavond in de plannen voor de cruciale Champions League-return tegen Rangers FC geen rekening te houden met Alfredo Morelos. De spits is door Giovanni van Bronckhorst uit de selectie gezet.

Van Bronckhorst is niet tevreden over de fitheid en houding van Morelos. De Colombiaanse aanvaller benadeelde Rangers afgelopen zaterdag nog door een rode kaart te pakken tegen Hibernian FC. De ploeg van Van Bronckhorst kwam daardoor met negen man te staan en kreeg in de blessuretijd de 2-2 om de oren.

Volgens Sky Sports heeft Morelos steeds een toekomst bij Rangers als hij beterschap toont, maar de besprekingen over een nieuw contract zijn opgeschort. De beslissing van Van Bronckhorst om de Europees topscorer aller tijden uit de selectie te zetten, wordt gesteund door meerdere 'senior players' binnen de spelersgroep.

PSV en Rangers trappen woensdag om 21.00 uur af in het Philips Stadion. Na de 2-2 in Schotland gaat de winnaar van het tweeluik naar het hoofdtoernooi van de Champions League.