Schmidt en co op weg naar de Champions League: fraaie odd voor goal van revelatie!

Schmidt en co op weg naar de Champions League: fraaie odd voor goal van revelatie!

23-08-2022 15:00 Laatste update: 24-08-2022 10:43

ADVERTORIAL – Dinsdagavond neemt Benfica het in het eigen Estádio da Luz op tegen Dinamo Kiev in de return van de play-offs voor de Champions League. Roger Schmidt en de zijnen hebben een goede uitgangspositie overgehouden aan het eerste duel in Oekraïne, dat met 0-2 werd gewonnen. Op Unibet staan weer mooie odds klaar.

Dinamo Kiev zal alle zeilen moeten bijzetten als het nog aanspraak wil maken op de groepsfase van de Champions League. De Oekraïners kwamen in eigen huis te kort tegen de Portugezen en zullen in de aanval moeten voor meerdere treffers. Op Unibet staat een odd van 1.92 voor wanneer Dinamo minimaal één keer scoort. Voor twee treffers van de Oekraïners staat zelfs een odd van 6.25. Mocht het zelfs zo ver komen dat de Portugezen worden uitgeschakeld, dan krijg je daar maar liefst 41 keer je inzet voor terug. Nog geen account bij Unibet? Voor nieuwe spelers is een speciale promo beschikbaar: pak vijftig keer je inzet als PSV de Champions League bereikt! Meer info vind je hier.

Benfica zal zich op het eerste oog niet al te veel zorgen maken, aangezien de vorige wedstrijd vrij gemakkelijk verliep. Voor een nieuwe overwinning van de ploeg van Schmidt staat een odd van slechts 1.30, wat aangeeft dat ook de bookmakers veel vertrouwen hebben in een nieuwe zege. Toch heeft Unibet een nieuwe, mooie weddenschap met een hoge odd voor je klaar staan. Dé man van het moment bij Benfica is Gonçalo Ramos. De spits was al meerdere keren trefzeker in de Europese voorrondes en maakte ook de 0-2 tegen de Oekraïners. Voor een nieuw doelpunt van de Portugees krijg je ruim twee keer je inzet. Denk je dat beide teams scoren, Ramos scoort en dat Benfica wint? Daar staat de pre-pack odd van 5.20 op!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.