Unibet pakt uit met promo: 50 keer je inleg als PSV de Champions League bereikt!

Unibet pakt uit met promo: 50 keer je inleg als PSV de Champions League bereikt!

24-08-2022 19:00 Laatste update: 20:22

ADVERTORIAL - PSV staat woensdag in eigen huis tegenover het Rangers FC van Giovanni van Bronckhorst. Na een 2-2 gelijkspel in Glasgow mag de winnaar van dit duel zich voor de Champions League melden en een miljoenenbedrag innen. Bookmaker Unibet heeft speciaal voor deze belangrijke wedstrijd een promo voor nieuwe gebruikers klaarstaan. Bereikt PSV de Champions League ten koste van Rangers? Dan pak je vijftig keer je inleg terug!

Na een 2-2 gelijkspel in het Ibrox Stadium heeft de ploeg van Ruud van Nistelrooij een goede uitgangspositie in Eindhoven bij elkaar gespeeld. De Eindhovense club hoefde dit weekend niet in actie te komen in de Eredivisie en kan opgeladen beginnen aan misschien wel het belangrijkste duel van het seizoen. Ibrahim Sangaré verlengde onlangs zijn contract en ook Cody Gakpo is nog altijd in de lichtstad te vinden, waardoor Van Nistelrooij twee van zijn sterkste spelers nog altijd onder zijn hoede heeft.

Bereikt PSV de Champions League? Dan pak je 50 keer je inzet met de speciale promo van Unibet! Wij leggen je hieronder graag uit hoe. Let op: de promo is alleen geldig voor spelers van 24 jaar en ouder.

Hoe werkt de promo van Unibet?

Ga naar de website van Unibet en maak een nieuw account aan. Het is belangrijk dat je tijdens de registratie de optie 'PSV boost x 50' aanvinkt. Nadat je registratie succesvol is, doe je een storting. Dit kan snel en eenvoudig via iDeal. Vervolgens ga je naar de wedstrijd PSV - Rangers FC en wed je op 'PSV bereikt de volgende ronde'. 

Het is belangrijk dat je specifiek voor deze optie kiest, anders werkt de boost van Unibet niet. Nadat je deze weddenschap selecteert, vink je de uniboost aan. De maximale inleg hiervoor is €1, maar minder inzetten mag ook. Krijgt PSV het voor elkaar en bereikt de ploeg het miljardenbal? Dan win je vijftig euro! Is Rangers te sterk voor PSV in het Philips Stadion? Dan verlies je één euro. 

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.