Feyenoord heeft vertrouwen in talentvolle doelman en verlengt contract tot 2025

23 augustus om 18:24
Laatste update: 23 augustus om 18:41

Feyenoord heeft het contract van Thijs Jansen opengebroken en verlengd tot 2025. De Rotterdamse club heeft vertrouwen in de twintigjarige doelman, die momenteel op huurbasis voor TOP Oss speelt. 

Dat meldt Feyenoord via de officiële kanalen. De vorige verbintenis van de doelman liep tot 2023 door, maar beide partijen hebben besloten de samenwerking te verlengen. Jansen is trots op de verlenging en laat zich kort uit op de clubsite. "De stappen die ik de afgelopen jaren bij de club heb kunnen zetten geven mij een goed gevoel voor de toekomst. Van de trainingen en wedstrijden bij Feyenoord 1 heb ik ontzettend veel geleerd", laat Jansen weten.

Jansen arriveerde op zijn twaalfde bij Feyenoord en doorliep alle Academy-teams op Varkenoord. De doelman maakte in november 2020 zijn officieuze debuut voor Feyenoord in een vriendschappelijk duel met KRC Genk. De kans op speeltijd bij Feyenoord lijkt de komende tijd vooralsnog klein. Justin Bijlow is de onbetwiste nummer één tussen de palen in Rotterdam en de club haalde onlangs ook Timon Wellenreuther.