Fulham ligt uit de Carabao Cup na pijnlijke nederlaag tegen League Two-club

23-08-2022 23:22 Laatste update: 23:55
15

Fulham ligt al erg snel in het seizoen uit de Carabao Cup. De Londense club verloor met 2-0 van Crawley Town, een club die op het vierde niveau in Engeland speelt. Ook Leicester City had het erg moeilijk, maar The Foxes wisten een blamage uiteindelijk wel te voorkomen.

De huidige nummer zeven van de Premier League had het merendeel van het balbezit tijdens de wedstrijd dinsdagavond, maar ze kregen weinig kansen. Crawley Town wist wel te profiteren van de kansen en scoorde in de zestiende minuut via aanvalsleider Tom Nichols. Na rust was het de achttienjarige James Balagizi die in de 49e minuut de 2-0 maakte voor Crawley Town. Met deze overwinning kegelt de club uit West-Sussex, Fulham al in de tweede ronde uit de Carabao Cup.

Ook Leicester City had het erg lastig in de tweede ronde van het bekertoernooi. De ploeg van trainer Brendan Rodgers bleef na negentig minuten op een 0-0 gelijkspel steken tegen Stockport County, eveneens uitkomend op het vierde niveau. Na strafschoppen kwam Leicester wel met de schrik vrij en mochten ze alsnog door naar de derde ronde van het toernooi. Debutant Daniel Iversen was de held. Hij stopte drie van de vijf strafschoppen voor Leicester City.