Sinisterra scoort fraai bij basisdebuut voor Leeds: Het is een geweldig gevoel

Sinisterra scoort fraai bij basisdebuut voor Leeds: "Het is een geweldig gevoel"

25-08-2022 10:39 Laatste update: 12:07
73

Luis Sinisterra heeft zich meteen van zijn beste kant laten zien tijdens zijn basisdebuut bij Leeds United. De ex-Feyenoorder nam de openingstreffer voor zijn rekening in het League Cup-duel met Barnsley. Uiteindelijk won Leeds de wedstrijd met 3-1. 

Na ongeveer twintig minuten spelen kreeg de Colombiaan de bal aangespeeld, omzeilde hij een verdediger en schoot hij prachtig raak in de verre hoek. Sinisterra kon het doelpunt goed gebruiken: bij zijn officieuze debuut voor de club raakte de vleugelaanvaller direct geblesseerd en moest de speler het eerste duel in de Premier League laten schieten. Vervolgens kreeg de aanvaller speelminuten tegen Southampton en Chelsea. 

"Het is een geweldig gevoel", zegt Sinisterra na het duel over zijn treffer. "Ik ben erg blij mijn eerste doelpunt voor Leeds United te maken bij deze prachtige fans op Elland Road. Het was een mooie goal en hopelijk de eerste van velen. Nu moet ik me blijven concentreren en klaar zijn voor de volgende wedstrijd", stelt Sinisterra. "Ik voel nu erg fit en ben er wanneer de trainer me nodig heeft."