Jans looft beide keepers na gelijkspel: 'Fantastische keeper bij allebei de teams'

Jans looft beide keepers na gelijkspel: 'Fantastische keeper bij allebei de teams'

25-08-2022 23:16
29

Ron Jans is van mening dat de eerste helft van FC Twente in de heenwedstrijd ze fataal is geworden, vertelt de trainer op de website van de club. Daarnaast zag de oefenmeester van de ploeg uit Enschede maar twee spelers echt uitblinken op het veld.

"Deze wedstrijd is in 0-0 geëindigd, omdat allebei de teams een fantastische keeper hebben", vertelt Jans. "Wij hebben ook zeker onze kansen afgedwongen om op een 1-0 voorsprong te komen, maar in de slotfase komen we ook een paar keer echt goed weg. De laatste kans voor ons werd wel echt goed gepakt door hun keeper. Anders kom je gewoon in een verlenging met een man meer."

Het grootste probleem lag volgens Jans niet bij de wedstrijd van vandaag, maar dat probleem is ontstaan in Florence op tijdens de heenwedstrijd 18 augustus. "Als je kijkt naar de angel waarom je niet door bent, dan is dat niet vandaag maar dan is dat de eerste helft in Italië. Maar we hebben echt niet van de eerste de beste verloren."

Ook Michel Vlap baalt enorm van de uitschakeling van de ploeg uit Enschede. "We hebben echt elk moment dat we konden vinden afgejaagd. We klapten erop en hebben echt gestreden voor elke meter. Het is jammer dat het hier eindigt, maar ik heb echt genoten van de sfeer in het stadion. Het had geweldig geweest om hier de groepsfase te spelen."