Ten Hag blikt vooruit op Southampton: 'Vraag is: hebben we geleerd van Brentford'

Ten Hag blikt vooruit op Southampton: 'Vraag is: hebben we geleerd van Brentford'

26 augustus - 16:02
36

Erik ten Hag kan zaterdag beschikken over de nieuwe aanwinst Casemiro, meldt de Nederlander in een persconferentie. Daarnaast is hij heel benieuwd naar wat hem te wachten staat in de uitwedstrijd tegen Southampton.

"Ik ben enorm benieuwd of we geleerd hebben van de wedstrijd tegen Brentford", vertelt de oefenmeester tijdens het persmoment. "De wedstrijd tegen Southampton zullen we namelijk ongeveer hetzelfde moeten aanpakken. Het gaat bij deze ploegen om de omschakeling, duels aangaan en vechten voor elke bal. Maar de grote uitdaging is dat we er onze wedstrijd van moeten maken."

Manchester United won maandag voor het eerst een wedstrijd in de Premier League, de ploeg van Ten Hag versloeg Liverpool in een lastige thuiswedstrijd met 2-1. In tegenstelling tot die wedstrijd kan beschikt Ten Hag zaterdag wel over de nieuwe aanwinst Casemiro. "Hij is fit om te spelen ja. Hij heeft alle trainingen meegedaan, zowel individueel als met het team." Tegelijkertijd vertelt Ten Hag ook dat Anthony Martial niet kan spelen. De Fransman had na maandag last van zijn achillespees en is niet fit genoeg om te kunnen spelen.

Het team van Ten Hag heeft in ieder geval het goede gevoel meegenomen voor de wedstrijd tegen Southampton. "Dat gevoel was er al, maar nu is het natuurlijk alleen nog maar beter. Maar dit is natuurlijk maar een wedstrijd, dus we moeten natuurlijk nog verder gaan bouwen aan dit team."

Video player

Check de laatste videoā€™s
Meer videoā€™s

Plaats een reactie