'Opmerkelijke El Ghazi-ontwikkeling: PSV onderhandelt, Ajax kan deal kapen'

'Opmerkelijke El Ghazi-ontwikkeling: PSV onderhandelt, Ajax kan deal kapen'

26-08-2022 18:51
148

De Telegraaf deelt meer details over een mogelijke transfer van Anwar El Ghazi naar PSV. De Eindhovenaren doen een poging de buitenspeler transfervrij over te nemen van Aston Villa, maar dat is de Engelse club te gortig.

PSV is in onderhandeling met The Villans, maar heeft vooralsnog nul op het rekest gekregen, klinkt het. Villa betaalde in 2019 negen miljoen euro voor El Ghazi, die nog tot volgende zomer vastligt in Birmingham. Naar verluidt staat de speler wel open voor een transfer naar PSV. El Ghazi is in Engeland op het tweede plan beland. Afgelopen seizoen werd hij al uitgeleend aan Everton, maar daar kwam hij ook amper aan spelen toe.

Tegelijkertijd meldt Marcel van der Kraan, chef sport van De Telegraaf, dat El Ghazi ook genoemd wordt bij Ajax. De rentree van Hakim Ziyech zou zijn stukgelopen, waardoor de Amsterdammers doorschakelen naar alternatieven. "Dan hoor je de naam van Justin Kluivert. PSV heeft zich gemeld voor Anwar El Ghazi, die naam zingt ook rond in Amsterdam, maar dat is geen Ziyech", zegt hij in de Kick-Off Voetbalpodcast van de krant.

PSV is door het mogelijke vertrek van Cody Gakpo en de langdurig geblesseerde Noni Madueke nog op zoek naar twee aanvallers. Daarbij is ook Luuk de Jong enkele weken uit de roulatie, waardoor de Eindhovenaren spoedig een voorhoedespeler willen contracteren.