Gesprekken gaan de goede kant op: El Messaoudi is op weg naar FC Emmen

Gesprekken gaan de goede kant op: El Messaoudi is op weg naar FC Emmen

27-08-2022 14:25
45

Tim van Duijn

FC Emmen hoopt zich op korte termijn te kunnen versterken met Ahmed El Messaoudi. De gesprekken met de middenvelder gaan de goede kant op, maar helemaal rond is het nog niet. El Messaoudi moet overkomen van Gaziantep FK uit Turkije.

Het contract van El Messaoudi bij Gaziantep werd deze week in goed overleg ontbonden, waardoor hij transfervrij is. Meerdere clubs zitten achter hem aan, maar Emmen lijkt de beste papieren te hebben. Volgens goed geïnformeerde bronnen bevindt de transfer zich in de afrondende fase, Emmen communiceert echter pas wanneer er iets definitief is. De verwachting is dat dat ergens volgende week gebeurt.

Emmen schakelde snel na het uitvallen van Maikel Kieftenbeld en kwam uit bij El Messaoudi. Kieftenbeld raakte zwaargeblesseerd en voor hem zit het seizoen er al op. El Messaoudi speelde in de jeugdopleiding van clubs als Lierse SK, Standard Luik en KV Mechelen en droeg in Nederland het shirt van Fortuna Sittard en FC Groningen.

Het is de bedoeling dat El Messaoudi de tiende zomerversterking wordt. Fernando Pacheco, Mark Diemers, Gonzalo Sánchez, Metehan Güçlü, Michaël Heylen, Richairo Zivkovic, Mickey van der Hart, Kieftenbeld en Eric Oelschlägel gingen hem al voor.