Fernandes (Go Ahead) betuigt spijt van rode kaart: 'Gewoon dom, liet me meeslepen'

Fernandes (Go Ahead) betuigt spijt van rode kaart: 'Gewoon dom, liet me meeslepen'

27-08-2022 19:38 Laatste update: 19:55
31

Rashaan Fernandes heeft spijt van zijn actie die tot een rode kaart leidde in het duel tussen Go Ahead Eagles en Sparta Rotterdam. De vleugelspeler liet zich uit de tent lokken en deelde na een klein uur een kopstootbeweging uit. Mede door de rode kaart verloor Go Ahead het thuisduel met 0-1. 

Fernandes zat na afloop van het duel op de blaren in gesprek met ESPN. "Ik zat in de wedstrijd en liet me even meeslepen, het was heel dom. Ik dacht dat de bal voor ons was en pakte de bal op. Toen begonnen we met duwen en kwamen we hoofd tegen hoofd, maar ik gaf de duw", geeft Fernandes toe. "Als ik die duw niet had gegeven, was het gewoon geel. Maar ik liet me meeslepen."

Wedden

Meer odds

De vleugelspeler doet niet kinderachtig en is het eens met het besluit van de scheidsrechter. "Is het rood? Sowieso. Het is gewoon dom. Het was ook bij Núñez gebeurd bij Liverpool, hij besefte het ook, het is gewoon dom. Ik wil sorry zeggen tegen mijn teamgenoten. Sorry dat ik me liet meeslepen in het moment. Met elf man kan je het Sparta nog moeilijk maken, maar met een rode kaart wordt dat lastig."

Fernandes bood ook zijn excuses aan aan Sambo, met wie hij het opstootje had. "Ik riep hem net even. Ik ben niet iemand die van vechten houdt, ik ben wel heel emotioneel maar ik hou niet van vechten. Ik heb sorry gezegd, want zo ben ik niet, maar op het veld wil ik winnen. We hebben het net opgelost", besluit Fernandes.