Bailey genoemd als mogelijke opvolger Antony: 'Heeft dynamiet in zijn poten'

Bailey genoemd als mogelijke opvolger Antony: 'Heeft dynamiet in zijn poten'

29-08-2022 15:57
82

Ajax heeft zijn oog laten vallen op Aston Villa-aanvaller Leon Bailey. De Jamaicaan staat niet voor het eerst op de wensenlijst van de Amsterdammers. In de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast wordt er over de de opvolging van Antony gesproken.

Antony vertrekt voor een recordbedrag van honderd miljoen euro, inclusief bonussen, naar Manchester United. "We kunnen concluderen dat Gerry Hamstra en Klaas-Jan Huntelaar nog op jacht gaan", stelt Dennie van Laar. Bailey is een van de namen die in Amsterdam wordt genoemd. Van Laar verwacht dat de voormalig aanvaller van Bayer Leverkusen een reële optie is voor Ajax. "Ze hebben bij Villa gigantisch veel spelers in de voorhoede."

"Bij Leverkusen was hij echt de smaakmaker", vervolgt hij. "Toen vond men het gek dat hij naar Villa ging, omdat hij naar veel topclubs kon, waaronder Manchester City. Bij Villa is het geen succes geworden." Van Laar voorspelt dat Ajax, mocht het van een transfer komen, plezier gaat beleven aan Bailey. "Hij is heel goed op de rechterflank en heeft dynamiet in zijn poot." De Jamaicaan draagt wel een prijskaartje met zich mee, aangezien hij door The Villans voor 32 miljoen euro is gekocht. "Het wordt geen habbekrats", concludeert Emile van de Sande.

Beluister de hele aflevering ook hier via Spotify!

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s