'Sevilla houdt rekening met Ajax-deal en start onderhandelingen met Januzaj'

'Sevilla houdt rekening met Ajax-deal en start onderhandelingen met Januzaj'

30-08-2022 12:49 Laatste update: 23:14
83

Sevilla houdt al rekening met het vertrek van Lucas Ocampos naar Ajax. Spaanse media en transfergoeroe Fabrizio Romano melden dat de club al in gesprek is met Adnan Januzaj, die de Argentijn moet opvolgen.

De transfercarrousel draait op volle toeren. Antony vertrekt naar Manchester United en zijn opvolger bij Ajax wordt naar verwachting Ocampos. Sevilla haalt op zijn beurt Januzaj als vervanger van het Argentijnse Ajax-target. Volgens Spaanse media, waaronder Mundo Deportivo, zijn de Andalusiërs de onderhandelingen met Januzaj gestart. De 27-jarige Belgische aanvaller is transfervrij na zijn vertrek bij Real Sociedad. 

Ocampos trainde dinsdag al niet meer mee bij Sevilla. Naar verluidt wordt zijn transfer naar Ajax snel afgerond. Zijn transfersom wordt geïnvesteerd in een nieuwe spits. Espanyol-spits Raúl de Tomas en UD Almería-aanvalsleider Umar Sadiq, die een verleden heeft bij NAC Breda, gelden als potentiële aanwinsten voor Sevilla.

Januzaj zit sinds het einde van afgelopen seizoen zonder club. De Belg speelde in het verleden ook voor Borussia Dortmund en Manchester United.