Update: 'Overmars en Van Bommel zijn PSV te snel af, Stengs onderweg naar Antwerp'

Update: 'Overmars en Van Bommel zijn PSV te snel af, Stengs onderweg naar Antwerp'

30-08-2022 13:00 Laatste update: 23:15
211

Calvin Stengs staat op de nominatie om al dan niet tijdelijk te vertrekken bij OGC Nice. PSV is nog altijd in de race voor de buitenspeler, maar ook Royal Antwerp FC mengt zich in de strijd. 

Zowel PSV als Antwerp is in gesprek met Stengs, melden Fabrizio Romano en het Eindhovens Dagblad. De Eindhovenaren geven gas voor de zevenvoudig Oranje-international, maar wachten tegelijkertijd op duidelijkheid van Cody Gakpo. Het is niet duidelijk of PSV Stengs als een serieuze optie beschouwt, wanneer Gakpo blijft. Anwar El Ghazi staat ook op het punt om te tekenen bij PSV.

Mark van Bommel en Marc Overmars kunnen het plan van PSV dwarsbomen en Stengs naar Antwerp halen. Stengs heeft nog geen besluit genomen over zijn toekomst. In België kan Stengs de derde Nederlander worden, na Vincent Janssen en Jurgen Ekkelenkamp. Bij Nice stond hij de eerste drie competitieduels in de basis. Afgelopen weekend tegen Olympique Marseille zat Stengs op de bank.

Update: De ontwikkelingen rond Calvin Stengs volgen elkaar in snel tempo op. Volgens De Telegraaf speelt de 23-jarige buitenspeler komend seizoen zo goed als zeker voor het Royal Antwerp FC van Mark van Bommel en Marc Overmars. De Belgen lijken PSV daarmee te snel af te zijn. Antwerp gaat hem voor één jaar huren van OGC Nice.

Stengs wil zich bij The Great Old in de kijker van bondscoach Louis van Gaal spelen. De zevenvoudig Oranje-international heeft het WK niet uit het hoofd gezet.