Update: Balotelli verrast en kiest voor avontuur bij nummer zes van Zwitserland

Update: Balotelli verrast en kiest voor avontuur bij nummer zes van Zwitserland

01-09-2022 09:46
66

Mario Balotelli gaat zijn carrière vervolgen in de Zwitserse Super League. De Italiaanse spits gaat aan de slag bij FC Sion, meldt transfergoeroe Fabrizio Romano.

Balotelli speelde het afgelopen seizoen in Turkije bij Adana Demirspor, maar dat bleek geen gelukkig huwelijk. Na een jaar heeft hij zijn zinnen gezet op een stap naar Zwitserland. Sion speelt in de middenmoot van de Super League en zoekt nog aanvallende versterking. Naar verluidt gaat Balotelli woensdagochtend door de medische keuring.

Mocht de transfer rond komen, begint de 32-jarige Balotelli aan zijn tiende avontuur. De enfant terrible stroomde in 2007 vanuit de jeugdopleiding van Internazionale door naar de hoofdmacht. Via Manchester City, AC Milan, Liverpool, OGC Nice, Olympique Marseille, Brescia, AC Monza en Demirspor komt hij in Zwitserland terecht. Tot dusver kwam hij tot 36 interlands voor Italië.

Update: Mario Balotelli heeft zijn transfer naar FC Sion te pakken. De 32-jarige Italiaan heeft voor twee seizoenen getekend bij de Zwitserse nummer zes. "Het is een eer dat hij een van ons is", reageert Barthélémy Constantin, sportief directeur bij Sion, op de clubsite

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie