'Balotelli verrast met clubkeuze: niet Valencia, maar Zwitserse nummer zeven'

'Balotelli verrast met clubkeuze: niet Valencia, maar Zwitserse nummer zeven'

27-07-2022 11:40 Laatste update: 11:41
26

FC Sion lijkt de nieuwe bestemming van Mario Balotelli te worden. Dat meldt Blick. Sion en Balotelli's huidige club Adana Demirspor naderen elkaar en de Zwitsers weten inmiddels wat ze moeten betalen.

Volgens Murat Sancak, president van Adana Demirspor, is het klip en klaar. "We zijn in gesprek met Sion en hebben laten weten welk bedrag wij voor Balotelli willen hebben. De bal ligt nu bij hen", vertelt hij aan Blick. Balotelli ligt nog twee jaar vast in Turkije, waar hij vorig seizoen achttien keer scoorde.

De sportief directeur van FC Sion, Barthélémy Constantin, is positief over de gesprekken die zijn gevoerd. "Het was een open gesprek en nu moeten we de situatie goed analyseren. Ik hoop dat we snel een oplossing kunnen vinden, het liefst in de komende dagen."

Balotelli werd eerder deze transferperiode nog gelinkt aan een dienstverband bij het Valencia van trainer Gennaro Gattuso. Club en speler zouden zelfs al hebben gesproken over een transfer, maar FC Sion lijkt nu een voorsprong te hebben op de Spanjaarden. De Zwitsers werden vorig seizoen zevende in de competitie.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie