'PSV ontvangt Southampton-indicatie voor Gakpo, die naar Engeland wil'

'PSV ontvangt Southampton-indicatie voor Gakpo, die naar Engeland wil'

31-08-2022 17:14
159

Het is nog altijd niet duidelijk of Cody Gakpo PSV verlaat, meldt het Eindhovens Dagblad. Woensdagmiddag lijkt het er nog altijd op dat de Eintovenaar woensdagavond in de basis staat tegen FC Volendam.

PSV heeft van Southampton wel een indicatie gekregen. The Saints willen omgerekend 35 miljoen euro betalen voor Gakpo, maar dat vinden de Eindhovenaren niet genoeg. Het is geen geheim dat PSV vijftig miljoen euro wil, maar het lijkt onwaarschijnlijk dat er een transfer voor dat bedrag van de grond komt. Gakpo heeft naar verluidt zijn zinnen gezet op een vertrek naar Engeland en staat er ook voor open om dat nog op donderdag te doen, als de Nederlandse markt al dicht is.

Wedden

Meer odds

Dat brengt PSV in een spagaat, aangezien de club morgen geen aankopen meer kan doen. Dinamo Kiev-aanvaller Viktor Tsygankov is in beeld. Wat een deal kan bespoedigen, is dat Gakpo en Tsygankov dezelfde zaakwaarnemer hebben. 

PSV kan het geld voor Gakpo goed gebruiken. Het seizoen 2022/2023 zou in dat geval financieel gezien geslaagd zijn. Aan de andere kant betekent het vertrek van Gakpo een kwaliteitsvermindering. 'De hele dag vindt bij PSV al koortsachtig overleg plaats over de situatie', klinkt het.