'Ajax krijgt Ocampos-deal net op tijd rond, Vlachodimos-move inderdaad afgeketst'

'Ajax krijgt Ocampos-deal net op tijd rond, Vlachodimos-move inderdaad afgeketst'

31-08-2022 23:47 Laatste update: 01-09-2022 00:06
147

De transfer van Lucas Ocampos naar Ajax wordt op tijd afgerond, zo verzekert Fabrizio Romano. Doelman Odisseas Vlachodimos komt zoals verwacht nog niet naar Amsterdam: Ajax gaat proberen om hem in de winter aan te trekken.

De transfer van Ocampos kende bijzonder veel complicaties, maar de deal is net op tijd gesloten. De Argentijn lijkt op huurbasis naar Amsterdam te komen, al zijn de details nog niet bekend. In de wandelgangen wordt ook gesproken over een optie tot koop. Zoals bekend lijkt de transfer van Vlachodimos af te ketsen. De bekende Ajax-twitteraar Gerjan Hamstelaar beweert dat de landskampioen in de volgende transferwindow terugkomt bij de Griekse doelman.

Wedden

Meer odds

Ajax probeerde op het laatste moment Vlachodimos alsnog binnen te halen. De clubleiding was enorm enthousiast en er was ook al een akkoord met de sluitpost, maar uiteindelijk gooide de Raad van Commissarissen alsnog de deur dicht en vond de transfer geen doorgang. Uiteindelijk had de clubleiding ook niet meer genoeg tijd om de RvC nog te overtuigen van de transfer van Vlachodimos, aangezien het rondmaken van het papierwerk voor Ocampos prioriteit tijdens de laatste uren in Amsterdam.