'Ajax lijkt naast Vlachodimos te grijpen, rvc gooit opnieuw roet in het eten'

'Ajax lijkt naast Vlachodimos te grijpen, rvc gooit opnieuw roet in het eten'

31-08-2022 23:29 Laatste update: 23:30
250

Odisseas Vlachodimos was hard op weg naar Ajax, maar de doelman van Benfica lijkt toch niet naar Amsterdam te komen. Dat meldt clubwatcher Freek Jansen, terwijl Ajax-twitteraar Gerjan Hamstelaar een verband met de Raad van commissarissen legt.

In het absolute slot van de transferwindow wilde Ajax Vlachodimos nog naar Amsterdam halen. De landskampioen bereikte weliswaar een akkoord met Benfica over de transfer, maar de move lijkt niet plaats te gaan vinden. "'Ze waren enthousiast, maar het lijkt er niet op dat hij gaat komen", vertelt Jansen in de liveshow van Voetbal International. "Dit is ook weer iets waarbij Ajax beter vooraf scherp hadden kunnen handelen. Ik verwacht voor 00.00 uur geen persbericht meer hierover."

Volgens Jansen heeft de overgang van Lucas Ocampos meer prioriteit voor Ajax. "Ze zijn wel met Vlachodimos bezig, maar het is volgens mij belangrijker dat Ocampos voor de deadline rond wordt gemaakt. Ajax blinkt er namelijk niet in uit om het welbekende papierwerk snel in orde te maken."

Op Twitter laat Ajax-twitteraar Hamstelaar, die het vaak bij het rechte eind heeft, weten dat de rvc een blokkade vormt bij de transfer van Vlachodimos. 'De rvc heeft deze deal in eerste instantie afgekeurd, zoals ze het eerst ook bij Ocampos deden', zo klinkt het.